Boxsprings 180×200 ✔️ 13 VERBORGEN TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxsprings 180×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Boxsprings 180x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxsprings 180×200: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Boxsprings 180×200

Emma heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Boxsprings 180x200

Naast de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Boxsprings 180×200 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar schijnt te zijn te het dekentje te schoonmaken, blijkt de dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er bestaan twee afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 plus de kostprijs begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad tool kunnen de warmtegraad van het bed zijn geregeld. Het apparaat dient naast de bedden om te wezen geplaatst plus kan met een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan bevinden de energiecellen niet echt standaardmatig ingesloten. Het kosten van het temperatuurpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 verschillende materassen. We concentreren in op het twee populairste materassen: Het Emma O2 en het Emma Hybrid. Beiden materassen kennen ’n dikte vanaf 25 cm. De O2 heeft één gemiddeld tot stevig aard, wat goed past voor zij en tevens achterkant slapers.

De hybride is net een beetje steviger. De belangrijkste afwijking tussen de een tweetal bedden is het bij de gemengde ’n pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinere maat vanaf het Het Emma O2 materas bedraagt 439 euro en tevens de grootst maat 1069 euro. de Emma Hybrid materas beginnen de tarieven van €899 tot 2.039 euro. Zoals jij kan aanschouwen, bewegen de kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma waarborg en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxsprings 180×200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een deel van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste alignering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt aker voor bij personen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketveer en foam?

Net als alle materialen hebben ook foam en binnenveren ieder afzonderlijk sterke punten. Foam functioneert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en geven daardoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een zeer dampig klimaat verblijft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans houdt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje warmer wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (maar nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist dat mijn persoonlijke bed een intense geur kun hebben?

Inderdaad, wanneer jouw nieuwe Emma-matras een stank heeft, is datgene erg gewoon. Het geur staat onschadelijk en indien u hetzij matras tweeënzeventig uurtjes laat toe luchten, verdwijnt dat stank. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd om baby’s op de te dutten. Dus maak u geen enkele bekommeringen betreffende het stank van uw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Boxsprings 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️