Boxspring Sale 180×200 🔴 10 OPZIENBARENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Sale 180×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om je de perfecte slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Boxspring Sale 180x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring Sale 180×200: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Boxspring Sale 180×200

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop doet, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Boxspring Sale 180x200

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Boxspring Sale 180×200 Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de dekentje te schoonmaken, blijkt het dekentje te erg gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er zijn 2 maten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 plus het kostprijs vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool mag het warmtegraad vanuit de bedje zijn geregeld. De toestel dient vlakbij de bedden om te wezen neergezet en kan via één afstandbediening worden bijgesteld. Hiervan bevinden de batterijen niet echt standaard bijgevoegd. De kosten vanaf het tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal uiteenlopende bedden. We zoomen in op het een tweetal meest populaire bedden: Het Emma O2 en de Emma Hybrid. Allebei bedden kennen ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit een middelmatig tot ferm aard, wat goed aansluit bij zijde en rugslapers.

Het hybrid is juist enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussenin het een tweetal bedden schijnt het aan de gemengde ’n pocketveringssysteem niveau is geïntegreerd.
Het kleinere afmeting van de Emma O2 matras bedraagt 439 euro en de grootst maat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het tarieven vanaf €899 t/m 2.039 euro. Zoals u kan aanschouwen, lopen de prijzen sterk verschillend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Sale 180×200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Wie pijn heeft door drukplekken (meestal wanneer een gedeelte van je lijf wordt beladen of afgekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de rug, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een onjuiste alignering van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij personen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lang op erg oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Zoals gelijk elk stoffen hebben ook foam en interne veren elk afzonderlijk krachtige aspecten. Schuim opereert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en bieden daardoor wat toegevoegde support. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een erg dampig klimaat woont, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig bed dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast om om een beetje knusser wolkengevoel en dus als softer (desalniettemin toch vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn matras een intense lucht kun hebben?

Klopt, indien uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, ligt het feit dat heel gewoon. Die geur ligt onschadelijk en indien jij hetzij bed tweeënzeventig uren laat toe doorluchten, verdampt deze lucht. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd om zuigelingen op laten slapen. Daarom maak je geen zorgen aangaande de stank afkomstig van jouw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring Sale 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️