Boxspring Reinigen ᐅ 11 SNELLE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Reinigen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten te koop. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Boxspring Reinigen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring Reinigen: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Boxspring Reinigen

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Boxspring Reinigen

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Boxspring Reinigen Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het denkbaar is om het dekentje te schoonmaken, is de deken te zwaar gedurende binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook het kosten start bij 165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument kan de warmtegraad vanaf de bed zijn geregeld. Het toestel dient naast het slaapplek om te worden geplaatst plus kan met 1 afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Hiervan bevinden het accu’s niet standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs vanaf het temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal verschillende bedden. Wij concentreren in op de twee populairste materassen: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei bedden hebben ’n omvang vanaf 25. De O2 kent een medium tot ferm aard, hetgeen uitstekend aansluit voor zijde en tevens rugslapers.

Het hybride is juist enigszins steviger. Het grote onderscheid tussenin de 2 materassen is het feit dat op het hybrid een pocketveer niveau is geïntegreerd.
De kleinste formaat van de Emma O2 bed kostprijs €439 en tevens de grootst afmeting 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het kosten van €899 tot en met 2039 euro. Zoals jij kunt bekijken, gaan het kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Reinigen

Naast de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend gemak, steun en warmteregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Wie pijn heeft door drukplekken (meestal als een deel van je lijf wordt belast of gekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat extra steun verleent. Het meest geschikt is daarna eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun eigen krachtige punten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en aker het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een verbeterde keuze voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven daardoor wat meer ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een erg nat milieu leeft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium-stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als zachter (desalniettemin nog steeds harder dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar dat mijn persoonlijke matras een sterke geur kun ervaren?

Inderdaad, als jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat dat heel gewoon. De lucht is onschadelijk en als u hetzij matras twee en zeventig uren laat doorluchten, verdwijnt deze lucht. Onze items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens erkend met het doel baby op de om dutten. Dus maak je je geen bekommeringen aangaande het geur afkomstig van je verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Boxspring Reinigen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️