Boxspring Onderstel 160×200 🔴 3 SCHOKKENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Onderstel 160×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste slaap te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Boxspring Onderstel 160x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring Onderstel 160×200: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Boxspring Onderstel 160×200

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Boxspring Onderstel 160x200

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Boxspring Onderstel 160×200 Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar is om het deken te schoonmaken, is het dekbed te erg zwaar voor huishoudelijke wasserettes. Er zijn twee afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en ook het prijs begint bij 165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument kunnen het temperatuur vanuit het bed zijn geregeld. Het apparaat hoort naast de de bedden te wezen geplaatst en ook kan via 1 afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan bestaan het accu’s niet echt standaardgewijs ingesloten. Het prijs vanaf het temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal uiteenlopende matrassen. We zoomen in op de 2 favoriete matrassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen bezitten één diktegraad van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot vast eigenschap, hetgeen goed past voor kant en tevens rugslapers.

De hybrid is precies iets steviger. Het grote afwijking tussen het 2 materassen blijkt het op het gemengde een pocketveringssysteem laagje blijkt toegevoegd.
De kleinere maat van het Het Emma merk O2 bed bedraagt €439 en tevens het grootst afmeting 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de prijzen vanuit 899 t/m 2.039 euro. Net als jij mag bekijken, lopen het tarieven krachtig uiteen.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Onderstel 160×200

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, steun en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak voelt door drukzones (doorgaans indien een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het te veel belasting verdraagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje meer waarde heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Net als ieder materialen hebben ook foam en interne veren elk eigen sterk punten. Vulling opereert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een betere optie voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven daardoor wat toegevoegde support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet produceert of in een zeer nat klimaat woont, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor om een wat warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (desalniettemin nog harder dan de Originele) is aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke matras een krachtige stank mag bezitten?

Klopt, indien jouw verse Emma-bed een geur ervaart, ligt datgene heel gewoon. De stank ligt ongevaarlijk en wanneer je hetzij bed 72 uurtjes laat ventileren, vervaagt die stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel zuigelingen op toestaan dutten. Daarom maakt je geen zorgen over de geur uit uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring Onderstel 160×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️