Boxspring Met Opbergruimte Sale ➡️ 3 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Met Opbergruimte Sale:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om je de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten beschikbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Boxspring Met Opbergruimte Sale

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring Met Opbergruimte Sale: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Boxspring Met Opbergruimte Sale

Emma biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Boxspring Met Opbergruimte Sale

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Boxspring Met Opbergruimte Sale Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk is om het dekbed te reinigen, is het dekentje te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasserettes. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 plus het kosten start bij 165 euro.

Temp pad

Met de temperatuurpad gereedschap kunnen het warmtegraad vanuit het bedje zijn gereguleerd. Het machine dient naast het bedden te worden geplaatst en ook mag via een afstandbediening wezen versteld. Daarvan zijn het energiecellen niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal diverse matrassen. We focussen in op de twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen kennen ’n diktegraad van 25 cm. Het O2 kent een medium tot ferm eigenschap, dat prima past voor kant en rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt net iets steviger. De grootste verschil tussendoor het een tweetal materassen is dat bij het hybride ’n pocketvering niveau schijnt toegepast.
De kleinste afmeting van het Emma O2 materas bedraagt 439 euro en ook het grootst afmeting 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid materas starten de prijzen van 899 euro t/m €2.039. Gelijkend op jij kunt aanschouwen, bewegen het prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Met Opbergruimte Sale

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfort, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Wie last heeft door drukpunten (meestal indien een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het te veel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich aker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Gelijk zoals elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterke aspecten. Foam opereert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je vingers slapen, is een matras van schuim wellicht een betere alternatief voor.

Interne veren zijn meestal wat steviger en bieden daardoor wat meer steun. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Als je veel zweet of in een zeer nat weer leeft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen gezien als een medium hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de top laag is aangepast voor voor een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar toch vaster dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het juist datgene mijn eigen bed een krachtige lucht kun ervaren?

Klopt, wanneer je nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur bezit, is het feit dat zeer gebruikelijk. Het stank is onschadelijk en als je het matras tweeënzeventig uur toelaat ventileren, vervaagt die geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook toegestaan voor het doel zuigelingen op om slapen. Derhalve maak je niet zorgen over deze geur afkomstig van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring Met Opbergruimte Sale

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️