Boxspring Met Elektrische Bodem ✔️ 3 SIMPELE FEITJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Met Elektrische Bodem:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de perfecte slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Boxspring Met Elektrische Bodem

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring Met Elektrische Bodem: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Boxspring Met Elektrische Bodem

Emma Sleep heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Boxspring Met Elektrische Bodem

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Boxspring Met Elektrische Bodem Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om het dekentje te wassen, blijkt het dekentje te zwaarwegend gedurende huiselijke wasserettes. Er bestaan 2 maten beschikbaar vanaf 150×200 cm alsook 240×220 plus het kosten begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap kunnen het warmtegraad vanaf het bed zijn geregeld. Het machine dient naast de de slaapplek te worden opgesteld en mogen door middel van 1 afstandbediening worden aangepast. Daarvan bevinden het accu’s niet echt standaard ingesloten. De kostprijs van het temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier verschillende materassen. Wij zoomen in op het een tweetal populairste materassen: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden bezitten een dikte van 25. De O2 bezit een middelmatig naar vast eigenschap, dat uitstekend aansluit bij zijde en ook rugzijde slapers.

De gemengde schijnt precies enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussenin het 2 matrassen is dat bij het gemengde een pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
Het kleinste formaat vanaf het Het Emma O2 bed kost 439 euro en ook de grote maat 1.069 euro. de Emma Hybrid materas beginnen de tarieven van 899 tot en met 2.039 euro. Net als je kunt zien, bewegen de tarieven aanzienlijk verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Met Elektrische Bodem

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Gelijk zoals alle stoffen hebben ook vulling en interne veren elk unique krachtige kanten. Schuim werkt druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en bieden hierdoor wat extra steun. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een heel nat weer verblijft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast te een wat gezelliger gevoel van wolken en dus als zachter (desalniettemin nog steviger dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist datgene mijn eigen bed een intense lucht kun hebben?

Ja, wanneer je nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank heeft, staat het feit dat heel gewoon. De lucht staat ongevaarlijk en als u de slaapoppervlak 72 uurtjes laat luchten, verdwijnt dat stank. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel zuigelingen op toelaten rusten. Daarom maak je u geen enkele bezorgdheden betreffende het stank uit je verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring Met Elektrische Bodem

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️