Boxspring Kingsize 🔴 6 VERBIJSTERENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Kingsize:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende formaten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Boxspring Kingsize

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan de 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring Kingsize: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Boxspring Kingsize

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Boxspring Kingsize

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Boxspring Kingsize Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het denkbaar schijnt te zijn te de deken om te schoonmaken, is de dekbed te zwaar voor huiselijke wasserettes. Er bestaan twee afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 plus het prijs start op 165 EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap kunnen het warmtegraad vanuit de bedden wezen beheerd. De machine moet naast het slaapplek om te worden opgesteld plus kan via 1 afstandbediening worden bijgesteld. Hiervan zijn het batterijen geen standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs van de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal verschillende matrassen. We concentreren in op het twee populairste matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft één medium tot stevig karakter, dat uitstekend geschikt is voor zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt net enigszins steviger. De grootste verschil tussenin het 2 materassen schijnt dat aan het hybride één pocketveringssysteem laagje is geïntegreerd.
Het kleinste afmeting van het Het Emma merk O2 matras kost 439 en tevens de grootste formaat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras beginnen het prijzen vanuit 899 euro tot en met 2039 euro. Net als u kunt bekijken, bewegen het tarieven krachtig verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantie en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Kingsize

Naast de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan toenemend gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die ongemak heeft door drukplekken (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgesloten als het teveel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste positionering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt aker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lang op zeer oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals als elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen sterk punten. Foam werkt drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen slapen, is een schuim matras vermoedelijk een betere keuze in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat harder en geven zodoende wat toegevoegde support. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je veel zweet of in een zeer dampig weer leeft, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast om een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als zachter (maar toch harder dan de Originele) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke stank kan bezitten?

Klopt, als jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, is dat heel normaal. Die stank ligt ongevaarlijk en wanneer u het matras twee en zeventig uren laat toe luchten, verdampt die geur. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan om baby’s op toelaten rusten. Dus maak jij geen zorgen betreffende deze lucht afkomstig van uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring Kingsize

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️