Boxspring Inclusief Matras ✔️ 7 VERBORGEN WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Inclusief Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten te koop. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Boxspring Inclusief Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring Inclusief Matras: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Boxspring Inclusief Matras

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Boxspring Inclusief Matras

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Boxspring Inclusief Matras Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het mogelijk blijkt te zijn om het dekentje te reinigen, blijkt de deken te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het kosten begint op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument mag het warmte vanuit het bedden wezen beheerd. Het toestel dient vlakbij de bedden te wezen geplaatst plus kan door middel van één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Hiervan bevinden de accu’s niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het kosten van de temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier verschillende bedden. We zoomen in het twee meest populaire matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden bedden kennen ’n diktegraad van 25. Het O2 bezit ’n medium tot vast eigenschap, dat goed aansluit voor kant en rugslapers.

Het gemengde blijkt precies een beetje steviger. De grootste verschil tussendoor het een tweetal materassen is dat op het hybride ’n pocketveringssysteem laag is geïntegreerd.
De kleinere afmeting vanaf het Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 euro en ook het grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma Hybrid bed starten de kosten vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Gelijkend op u kunt aanschouwen, gaan de kosten krachtig verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Inclusief Matras

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfort, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Personen die last voelt door drukzones (gewoonlijk als een stuk van je lichaam wordt belast of gekneld als het te veel belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat meer support geeft. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt vaker voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals als alle materialen hebben ook foam en binnenveren elk eigen sterk kanten. Vulling opereert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het besef beleeft dat je handen tintelen, is een matras van schuim wellicht een betere optie in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je veel zweet produceert of in een zeer vochtig weer verblijft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (desalniettemin nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het juist dat mijn eigen matras een intense geur kan hebben?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-matras een stank heeft, ligt datgene zeer gewoon. De lucht is ongevaarlijk en als je de slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdwijnt die lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens erkend om zuigelingen op laten dutten. Derhalve maak je jij geen zorgen aangaande de lucht uit uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring Inclusief Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️