Boxspring In Elkaar Zetten ☑️ 10 VERBORGEN WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring In Elkaar Zetten:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Boxspring In Elkaar Zetten

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring In Elkaar Zetten: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Boxspring In Elkaar Zetten

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Boxspring In Elkaar Zetten

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Boxspring In Elkaar Zetten Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het denkbaar blijkt te zijn te de dekentje om te reinigen, is de dekentje te zwaar gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en ook het kosten vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad gereedschap kunnen de warmtegraad vanuit de bedje zijn gereguleerd. Het machine moet naast de de bedden om te worden opgesteld en ook kan door middel van een afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Hiervan zijn het batterijen geen standaardgewijs ingesloten. De prijs vanaf het temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier uiteenlopende materassen. We zoomen in op het 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide matrassen bezitten ’n diktegraad vanaf 25. Het O2 heeft één gemiddeld tot ferm eigenschap, dat uitstekend past voor zij en tevens rugslapers.

Het gemengde is juist iets steviger. De grootste onderscheid tussenin het 2 bedden schijnt het feit dat aan het hybride één pocketveer laag is geïntegreerd.
Het minste maat van de Het Emma O2 materas kostprijs 439 en het grootste maat 1.069 euro. de Emma Hybrid materas beginnen het tarieven van 899 tot en met 2.039 euro. Net als u kan aanschouwen, lopen het tarieven sterk verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring In Elkaar Zetten

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (doorgaans als een deel van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest passend is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lang op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets meer belang heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de eerder vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketvering en foam?

Gelijk als alle grondstoffen hebben ook vulling en interne veren elk eigen krachtige kanten. Schuim opereert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde keuze voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat harder en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet produceert of in een erg vochtig weer woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om om een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een krachtige stank mag hebben?

Ja, wanneer je nieuwe Emma-matras een stank bezit, is dat zeer gewoon. De stank ligt ongevaarlijk en wanneer u hetzij slaapoppervlak 72 uren laat toe ventileren, verdwijnt die geur. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd met het doel baby op de te rusten. Derhalve maak je je geen zorgen over de lucht van uw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Boxspring In Elkaar Zetten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️