Boxspring Bodem 80 X 200 🔴 3 MAKKELIJKE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Bodem 80 X 200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Boxspring Bodem 80 X 200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring Bodem 80 X 200: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Boxspring Bodem 80 X 200

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Boxspring Bodem 80 X 200

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Boxspring Bodem 80 X 200 Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar is te de deken te reinigen, is het dekbed te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 plus de kosten vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met de temperatuurpad gereedschap mag de warmte vanuit de bedje wezen gereguleerd. Het toestel dient naast het slaapplek te worden geplaatst plus mogen door middel van een afstandbediening worden aangepast. Van dit bestaan de energiecellen niet standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf het temp pad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 verschillende materassen. Wij concentreren in op de een tweetal populairste matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden materassen bezitten ’n omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit ’n medium naar stevig aard, hetgeen goed aansluit bij zijde en achterkant slapers.

Het hybride schijnt juist een beetje steviger. Het grootste onderscheid tussen het 2 bedden blijkt het feit dat aan het gemengde een pocketveer niveau blijkt toegepast.
De minste maat van het Het Emma O2 bed kost 439 euro en de grote maat 1.069 euro. de Emma Hybrid bed vangen aan het tarieven vanaf 899 tot €2.039. Net als jij kan bekijken, gaan de prijzen sterk uiteenlopend.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Bodem 80 X 200

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak heeft door drukplekken (meestal indien een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een verkeerde uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij personen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets meer waarde heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Gelijk als ieder stoffen hebben ook vulling en binnen veren elk eigen sterk punten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden daardoor wat extra ondersteuning. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer vochtig milieu woont, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast om te een beetje warmer gevoel van wolken en daarom als meer zacht (desalniettemin toch harder dan de Original) wordt gezien.

Klopt datgene mijn matras een krachtige lucht mag ervaren?

Ja, als je verse Emma-matras een stank bezit, staat datgene heel gebruikelijk. Die lucht staat onbedreigend en als je het matras 72 uurtjes laat toe doorluchten, verdampt dat stank. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel baby’s op te rusten. Daarom maak je geen enkele bekommeringen over deze geur van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Boxspring Bodem 80 X 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️