Boxspring 160×210 🔴 15 OPMERKELIJKE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring 160×210:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om je de perfecte slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Boxspring 160x210

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring 160×210: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Boxspring 160×210

Emma heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Boxspring 160x210

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Boxspring 160×210 Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar is te het dekbed te schoonmaken, is het dekbed te zwaar voor huiselijke wasautomaten. Er een tweetal afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm en 240×220 plus het kostprijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Met de temperatuurpad instrument mag de temperatuur vanuit het bed wezen beheerd. De apparaat moet vlakbij het bed om te worden geplaatst en ook mag via één afstandbediening wezen bijgesteld. Van dit bevinden het batterijen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het kostprijs vanaf het temp pad is 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse bedden. We zoomen in op de twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen kennen één omvang van 25 cm. De O2 kent een gemiddeld tot stevig eigenschap, wat uitstekend past voor zij en tevens achterkant slapers.

Het hybrid is net iets steviger. Het grote onderscheid tussenin de 2 bedden schijnt dat bij de gemengde ’n pocketveer niveau schijnt toegevoegd.
De minste maat van de Het Emma O2 materas kostprijs €439 en ook het grootst formaat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan de tarieven vanuit 899 euro tot en met €2.039. Gelijkend op je mag bekijken, bewegen de prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring 160×210

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukplekken (meestal wanneer een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het teveel belasting verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een verkeerde alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en schuim?

Net gelijk alle stoffen hebben ook foam en binnenveren elk eigen krachtige aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een zijslaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat harder en bieden daardoor wat toegevoegde steun. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een heel vochtig klimaat leeft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de top laag is aangepast om om een wat warmer wolkachtig gevoel en daarom als zachter (maar nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke geur kan hebben?

Ja, als uw nieuwe Emma-bed een stank bezit, ligt dat heel gewoon. De stank ligt ongevaarlijk en als jij hetzij bed twee en zeventig uur toelaat ventileren, verdwijnt die geur. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens toegestaan voor het doel baby op laten dutten. Dus maak je geen enkele zorgen betreffende deze stank van je recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Boxspring 160×210

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️