Boxspring 160×200 Zonder Matras 🔥 5 VERBAZENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring 160×200 Zonder Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Boxspring 160x200 Zonder Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring 160×200 Zonder Matras: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Boxspring 160×200 Zonder Matras

Emma biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Boxspring 160x200 Zonder Matras

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Boxspring 160×200 Zonder Matras Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar is om de deken te schoonmaken, is de dekbed te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en het kosten begint bij 165 euro euro.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kunnen de warmte vanuit het bedden wezen beheerd. De machine moet naast de het bed om te wezen opgesteld en kan via 1 afstandbediening worden versteld. Hiervan bestaan de batterijen niet standaard inbegrepen. De kosten van de temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal uiteenlopende matrassen. We focussen in het twee favoriete bedden: Het Emma O2 en het Emma Hybrid. Beide materassen hebben ’n diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 bezit één gemiddeld naar vast eigenschap, hetgeen prima aansluit voor kant en achterkant slapers.

Het hybrid blijkt net enigszins steviger. Het grootste verschil tussendoor de een tweetal materassen blijkt het feit dat op het hybrid één pocketveringssysteem laag is toegevoegd.
De minste formaat van het Emma O2 matras kost 439 en ook de grootste afmeting 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid bed starten het tarieven vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Zoals jij kunt bekijken, gaan de tarieven krachtig uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring 160×200 Zonder Matras

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type last dat je voelt.

We kunnen helaas niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Personen die ongemak heeft door drukpunten (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lichaam wordt belast of gekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt vaker voor bij mensen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk ieder materialen hebben ook schuim en binnenveren elk afzonderlijk sterk aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het besef krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim wellicht een betere optie voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een zeer dampig klimaat woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om te een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als softer (maar nog steviger dan de Originele) is aangemerkt.

Klopt dat mijn bed een krachtige geur kun ervaren?

Ja, als je nieuwe Emma-matras een lucht bezit, is het feit dat zeer normaal. Het stank staat onschadelijk en als jij het slaapoppervlak twee en zeventig uren laat toe luchten, vervaagt die lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel baby’s op het om dutten. Derhalve maak je geen enkele bekommeringen aangaande het lucht van je recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring 160×200 Zonder Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️