Boxspring 140×200 🔥 13 OPMERKELIJKE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit stuk leer je hoe je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring 140×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Boxspring 140x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring 140×200: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 en zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Boxspring 140×200

Emma Sleep biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Boxspring 140x200

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Boxspring 140×200 Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar schijnt te zijn te het deken te schoonmaken, blijkt de dekentje te zwaar voor binnenlandse wasautomaten. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm alsook 240 bij 220 en de kostprijs vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool mag het temperatuur van het bedden zijn beheerd. Het apparaat moet naast de slaapplek te zijn neergezet en mag met één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Van dit bevinden de energiecellen niet echt standaardgewijs inbegrepen. De kostprijs vanaf het temperatuurpad is €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 verschillende matrassen. Wij focussen in op de een tweetal favoriete materassen: Het Emma merk O2 en de Emma Hybrid. Beide matrassen kennen één diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 kent ’n gemiddeld naar vast aard, wat uitstekend geschikt is bij kant en ook rugzijde slapers.

Het hybride is net enigszins steviger. Het grootste onderscheid tussenin het twee bedden blijkt dat aan het hybride ’n pocketveer niveau is toegevoegd.
Het kleinere formaat vanaf het Het Emma O2 materas kost €439 en de grote afmeting 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het prijzen vanuit 899 tot 2.039 euro. Net als je mag bekijken, lopen het prijzen aanzienlijk verschillend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring 140×200

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfort, support en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak ervaart door drukpunten (gewoonlijk indien een stuk van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het beste is vervolgens een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketvering en schuim?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook schuim en interne veren elk eigen sterke kanten. Foam functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het besef krijgt dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde optie voor jou.

Interne veren zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet of in een erg nat milieu woont, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag is aangepast om te een beetje knusser wolkengevoel en dus als meer zacht (maar toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Klopt datgene mijn slaapoppervlak een sterke stank kan bezitten?

Ja, indien je nieuwe Emma-matras een lucht bezit, ligt dat zeer gebruikelijk. Het lucht is onbedreigend en indien je hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, verdampt deze lucht. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens erkend om baby’s op de laten dutten. Daarom maak je je geen zorgen betreffende deze geur van jouw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Boxspring 140×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️