Boxspring 140×200 Outlet ➡️ 4 VREEMDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring 140×200 Outlet:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om je de ideale slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Boxspring 140x200 Outlet

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring 140×200 Outlet: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Boxspring 140×200 Outlet

Emma heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Boxspring 140x200 Outlet

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Boxspring 140×200 Outlet Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om het deken om te wassen, is de dekbed te erg gewichtig voor binnenlandse wasautomaten. Er zijn twee afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 plus het kosten vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Met de temperatuurpad instrument kunnen het warmte vanaf de bed zijn beheerd. De toestel dient naast de de bedden om te zijn geplaatst en ook kan met één afstandbediening wezen versteld. Daarvan bestaan het batterijen niet standaard inbegrepen. De kosten van het temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal uiteenlopende matrassen. Wij concentreren in op de een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen bezitten ’n dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft ’n medium naar vast karakter, dat prima past voor zij en tevens achterkant slapers.

Het hybrid schijnt net iets steviger. De belangrijkste verschil tussendoor het twee bedden blijkt dat op de hybride ’n pocketveer niveau is toegepast.
Het minste afmeting vanaf de Het Emma O2 bed kost 439 euro en tevens het grootst afmeting 1.069 euro. Bij Emma Hybrid matras beginnen het tarieven van 899 euro tot 2039 euro. Net als jij kan aanschouwen, gaan het prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantie en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring 140×200 Outlet

Naast de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Personen die ongemak ervaart door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een verkeerde alignering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat extra steun verleent. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocketveer en schuim?

Net als ieder materialen hebben ook foam en binnenveren elk unique sterke punten. Foam opereert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een betere optie voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Als je heel veel transpireert of in een erg vochtig klimaat leeft, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium stevig matras dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om een beetje warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (maar nog harder dan de Originele) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn eigen matras een krachtige lucht mag bezitten?

Inderdaad, indien uw verse Emma-bed een stank bezit, ligt datgene zeer normaal. Die stank is onschadelijk en wanneer je hetzij matras tweeënzeventig uur toelaat doorluchten, verdampt deze lucht. Onze items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en tevens erkend om baby op om slapen. Derhalve maak jij geen zorgen aangaande de stank afkomstig van je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Boxspring 140×200 Outlet

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️