Boxspring 140×200 Ikea ☑️ 11 OPVALLENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring 140×200 Ikea:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Boxspring 140x200 Ikea

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring 140×200 Ikea: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Boxspring 140×200 Ikea

Emma biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Boxspring 140x200 Ikea

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Boxspring 140×200 Ikea Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om de deken om te wassen, is de dekbed te erg gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er zijn twee maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook het prijs start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument kunnen de temperatuur vanuit de bed wezen geregeld. Het toestel hoort naast de het bed om te zijn opgesteld plus mag door middel van één afstandbediening wezen versteld. Daarvan bestaan de batterijen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het prijs vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende materassen. Wij zoomen in op de twee populairste matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen kennen één dikte vanaf 25 centimeter. De O2 kent ’n middelmatig naar stevig aard, dat uitstekend geschikt is bij zij en ook achterkant slapers.

De gemengde blijkt precies enigszins steviger. De grote afwijking tussenin de een tweetal matrassen blijkt het aan het hybrid een pocketveringssysteem niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinere formaat van de Het Emma merk O2 bed kostprijs €439 en het grootst afmeting 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan de kosten vanaf 899 t/m 2.039 euro. Zoals u mag aanschouwen, lopen de tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring 140×200 Ikea

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend gemak, support en warmtebeheersing door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (gewoonlijk als een gedeelte van je lichaam wordt beladen of gekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich regelmatig voor bij mensen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocket veer en foam?

Gelijk als alle grondstoffen hebben ook schuim en interne veren hun afzonderlijk krachtige punten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren hierdoor wat extra support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel transpireert of in een heel nat klimaat leeft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor een enigszins warmer wolkengevoel en dus als meer zacht (maar nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn bed een krachtige stank mag hebben?

Ja, als jouw recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, ligt datgene heel gewoon. De geur ligt ongevaarlijk en als je hetzij matras tweeënzeventig uurtjes laat ventileren, verdwijnt die stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd met het doel baby’s op om dutten. Daarom maak jij niet bekommeringen betreffende de lucht uit je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring 140×200 Ikea

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️