Boxspring 1 Persoons Met Opbergruimte ➡️ 7 ONTHULLENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de beste kortingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring 1 Persoons Met Opbergruimte:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Boxspring 1 Persoons Met Opbergruimte

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring 1 Persoons Met Opbergruimte: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Boxspring 1 Persoons Met Opbergruimte

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Boxspring 1 Persoons Met Opbergruimte

Naast de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Boxspring 1 Persoons Met Opbergruimte Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar is om het dekbed om te schoonmaken, blijkt het dekbed te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er zijn twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm en 240×220 plus het kosten vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap kunnen het warmte vanaf de bedje zijn gereguleerd. Het toestel hoort vlakbij het slaapplek om te zijn opgesteld en mag via een afstandbediening wezen versteld. Van dit bevinden het batterijen geen standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs van de temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier diverse materassen. Wij focussen in op de twee favoriete matrassen: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen bezitten één dikte vanaf 25 cm. De O2 bezit een medium naar ferm aard, dat prima past bij zij en ook achterkant slapers.

De gemengde is juist enigszins steviger. De belangrijkste onderscheid tussenin het twee materassen blijkt dat aan de hybride een pocketvering laagje schijnt toegevoegd.
De kleinere formaat van de Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 en ook het grootst formaat €1.069. Bij Emma merk Hybrid matras beginnen de prijzen vanuit 899 tot €2.039. Zoals je kan zien, bewegen de tarieven krachtig verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring 1 Persoons Met Opbergruimte

Naast de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gewerkt aan meer en meer gemak, steun en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Wie pijn heeft door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het te veel belasting draagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een onjuiste positionering van de rug (meestal als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij individuen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Zoals als ieder materialen hebben ook foam en binnen veren elk unique krachtige punten. Schuim functioneert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je vingers tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere alternatief voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven daardoor wat extra steun. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet of in een zeer nat weer leeft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast te een wat warmer wolkengevoel en daarom als softer (echter toch harder dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn persoonlijke matras een intense geur kan ervaren?

Ja, indien jouw verse Emma-matras een stank ervaart, staat datgene heel normaal. Het lucht is onbedreigend en indien u de slaapoppervlak 72 uurtjes laat doorluchten, vervaagt deze geur. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens erkend om baby op het laten rusten. Derhalve maak je u geen enkele zorgen over het geur afkomstig van je verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring 1 Persoons Met Opbergruimte

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️