Bosch Bedding Reviews 🔥 6 SNELLE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit artikel lees je hoe je de grootste afprijzingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bosch Bedding Reviews:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Bosch Bedding Reviews

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bosch Bedding Reviews: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Bosch Bedding Reviews

Emma biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Bosch Bedding Reviews

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bosch Bedding Reviews Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te het dekbed te schoonmaken, blijkt de deken te erg zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er een tweetal maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en het kosten start op €165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad instrument kan het temperatuur vanuit de bedden worden geregeld. Het apparaat hoort naast de bedden te zijn neergezet plus mogen met één afstandbediening wezen versteld. Hiervan zijn de energiecellen niet standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs vanaf het temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal uiteenlopende matrassen. Wij focussen in op het een tweetal populairste matrassen: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden kennen een omvang vanaf 25. De O2 bezit een medium tot stevig eigenschap, wat prima geschikt is bij zij en tevens rugslapers.

Het gemengde schijnt net enigszins steviger. Het belangrijkste afwijking tussen de een tweetal bedden schijnt het op de hybrid een pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinere maat van de Het Emma O2 bed kost 439 en tevens de grote afmeting €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas vangen aan het tarieven vanaf 899 euro tot en met €2.039. Gelijkend op jij mag bekijken, lopen het prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bosch Bedding Reviews

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Wie ongemak heeft door drukpunten (meestal wanneer een deel van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich aker voor bij individuen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets extra waarde heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Net als elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterk aspecten. Foam werkt drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je hand slapen, is een schuim matras wellicht een betere optie in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en leveren daardoor wat extra steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel transpireert of in een zeer nat weer woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium-stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, terwijl de top laag is aangepast om te een enigszins warmer gevoel van wolken en daarom als meer zacht (echter toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een krachtige stank kan hebben?

Ja, indien je recente Emma-bed een geur bezit, staat het feit dat heel gewoon. Het geur ligt onschadelijk en indien jij het bed twee en zeventig uur toelaat ventileren, verdampt die stank. Onze producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan met het doel baby op om slapen. Daarom maakt je geen enkele zorgen over de geur afkomstig van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bosch Bedding Reviews

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️