Bloedvlek Matras ➡️ 5 SCHOKKENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bloedvlek Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om je de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bloedvlek Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bloedvlek Matras: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Bloedvlek Matras

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Bloedvlek Matras

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bloedvlek Matras Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het mogelijk blijkt te zijn te de dekbed te schoonmaken, blijkt het dekbed te zwaar voor huiselijke wasmachines. Er twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 plus het prijs start bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad instrument kunnen de temperatuur vanuit het bed zijn geregeld. De machine dient naast de het slaapplek te wezen geplaatst en ook kan via één afstandbediening zijn bijgesteld. Daarvan zijn het energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kosten van het tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal diverse bedden. We focussen in de 2 favoriete matrassen: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 kent een middelmatig tot ferm karakter, hetgeen uitstekend past bij zijde en achterkant slapers.

Het hybrid blijkt juist een beetje steviger. Het belangrijkste verschil tussendoor de een tweetal bedden blijkt dat bij de hybride ’n pocketvering laag schijnt geïntegreerd.
Het kleinste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 en ook de grootste afmeting €1.069. de Emma bedrijf Hybrid bed beginnen de kosten van 899 euro tot en met 2039 euro. Gelijkend op u kunt zien, gaan de tarieven krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bloedvlek Matras

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit design.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die last ervaart door drukzones (doorgaans indien een deel van je lichaam wordt belast of afgekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het beste is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij individuen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocket veer en foam?

Zoals als elk stoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder eigen sterke aspecten. Foam opereert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een schuim matras wellicht een betere keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en geven zodoende wat meer ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een erg dampig klimaat verblijft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als meer zacht (echter nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een krachtige geur kun ervaren?

Inderdaad, als jouw nieuwe Emma-bed een lucht ervaart, is het feit dat erg gewoon. Die geur ligt onschadelijk en indien je hetzij bed twee en zeventig uren laat luchten, verdampt deze stank. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens erkend om baby op de toelaten dutten. Derhalve maak jij geen zorgen betreffende het stank uit uw recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bloedvlek Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️