Beter Bed Topper 90×200 ✔️ 9 VREEMDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste kortingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed Topper 90×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jou de perfecte slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen op de website? Dit zijn de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Beter Bed Topper 90x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beter Bed Topper 90×200: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Beter Bed Topper 90×200

Emma heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Beter Bed Topper 90x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Beter Bed Topper 90×200 Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar is om de dekentje te wassen, blijkt het dekentje te gewichtig voor huishoudelijke wasserettes. Er zijn twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en de kostprijs vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument kunnen de warmtegraad van het bedden zijn gereguleerd. De apparaat dient vlakbij het slaapplek om te zijn neergezet en ook mogen via 1 afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Van dit bestaan het energiecellen niet echt standaardmatig ingesloten. Het kostprijs vanaf het tempereerpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse materassen. Wij concentreren in het een tweetal favoriete matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten één omvang vanaf 25. Het O2 kent ’n medium naar vast karakter, dat prima geschikt is voor zijde en rugzijde slapers.

De hybride schijnt juist iets harder. Het grote onderscheid tussendoor de 2 materassen is het feit dat bij de hybrid een pocketvering laag blijkt geïntegreerd.
De minste afmeting van de Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 en tevens het grote maat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid matras vangen aan de kosten vanuit €899 tot en met €2.039. Net als jij kan bekijken, lopen de kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed Topper 90×200

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit design.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je voelt.

We kunnen helaas niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukpunten (doorgaans indien een deel van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een onjuiste positionering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest passend is daarna eentje van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins meer waarde heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en vulling?

Gelijk gelijk ieder stoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder eigen sterke aspecten. Vulling functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je vingers slapen, is een schuim matras wellicht een verbeterde optie voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en leveren zodoende wat meer steun. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je heel veel zweet of in een zeer vochtig milieu leeft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans houdt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast voor voor een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als softer (maar nog steeds harder dan de Original) wordt gezien.

Is het juist dat mijn slaapoppervlak een sterke geur kun ervaren?

Inderdaad, wanneer je verse Emma-bed een stank bezit, is het feit dat erg gebruikelijk. Die lucht staat onschadelijk en als je het slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat toe ventileren, verdwijnt die geur. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel zuigelingen op toestaan rusten. Dus maak jij niet bezorgdheden over deze lucht uit je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beter Bed Topper 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️