Beter Bed Outlet Amsterdam 🔴 9 VERBORGEN FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed Outlet Amsterdam:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de beste slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Beter Bed Outlet Amsterdam

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beter Bed Outlet Amsterdam: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Beter Bed Outlet Amsterdam

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Beter Bed Outlet Amsterdam

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Beter Bed Outlet Amsterdam Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde mogelijk is te het dekentje te schoonmaken, blijkt de deken te erg gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en ook de kostprijs vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument mag het warmte van de bedden wezen geregeld. Het machine moet naast de de bed om te zijn neergezet en ook mogen via één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Van dit bevinden de batterijen geen standaard bijgevoegd. Het prijs vanaf de temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier uiteenlopende matrassen. Wij focussen in op de twee populairste bedden: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei materassen hebben ’n diktegraad vanaf 25 cm. De O2 heeft een medium tot vast aard, dat uitstekend geschikt is voor zij en ook achterkant slapers.

De hybride schijnt net iets steviger. De grote verschil tussenin de 2 matrassen blijkt het aan de gemengde ’n pocketvering niveau schijnt toegepast.
De minste afmeting vanaf de Het Emma merk O2 matras kost 439 en de grootste afmeting €1.069. de Emma bedrijf Hybrid matras starten het tarieven vanaf 899 t/m 2039 euro. Gelijkend op u kan aanschouwen, gaan de tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed Outlet Amsterdam

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, support en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die ongemak heeft door drukzones (gewoonlijk wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een slechte uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het issue komt regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Gelijk zoals elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder afzonderlijk sterke kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en vaker het besef beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde keuze voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet of in een heel dampig milieu woont, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag is aangepast voor voor een beetje gezelliger gevoel van wolken en dus als softer (maar nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het waar datgene mijn matras een krachtige geur mag ervaren?

Inderdaad, als je recente Emma-bed een geur ervaart, staat dat zeer gewoon. Het lucht is onbedreigend en wanneer je het bed tweeënzeventig uren toelaat luchten, vervaagt die geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd met het doel baby’s op het laten rusten. Dus maak je jij geen enkele bekommeringen aangaande het stank afkomstig van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beter Bed Outlet Amsterdam

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️