Beter Bed Dordrecht 🔴 4 OPVALLENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed Dordrecht:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Beter Bed Dordrecht

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beter Bed Dordrecht: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Beter Bed Dordrecht

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Beter Bed Dordrecht

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Beter Bed Dordrecht Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar is te het dekbed te wassen, blijkt het dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook het kosten start bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap mag het temperatuur van de bedden wezen gereguleerd. Het toestel dient naast de het slaapplek te zijn opgesteld en mogen met een afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Van dit zijn het energiecellen niet echt standaard inbegrepen. Het kostprijs vanaf het temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende materassen. Wij zoomen in de twee populairste bedden: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen kennen één diktegraad vanaf 25. Het O2 bezit een gemiddeld naar vast karakter, wat uitstekend geschikt is bij zijde en tevens achterkant slapers.

De gemengde blijkt juist iets steviger. Het grootste onderscheid tussen het twee materassen is dat aan de hybride een pocketveringssysteem laag is toegepast.
De minste afmeting vanaf de Het Emma O2 bed kost 439 en tevens het grote maat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras beginnen het kosten vanuit 899 euro t/m 2039 euro. Net als u mag zien, lopen het tarieven sterk verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed Dordrecht

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Wie ongemak voelt door drukzones (gewoonlijk indien een stuk van je lichaam wordt beladen of gekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een onjuiste positionering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt aker voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje meer belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Gelijk als alle stoffen hebben ook foam en binnenveren ieder unique sterke punten. Schuim werkt druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het sensatie ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure keuze voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet of in een heel dampig klimaat verblijft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het balans behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steviger dan de Original) is gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige geur kan hebben?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat datgene zeer gewoon. Die lucht ligt ongevaarlijk en wanneer u het bed twee en zeventig uren laat ventileren, verdwijnt deze stank. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook toegestaan voor het doel baby’s op te rusten. Derhalve maak jij geen enkele bezorgdheden betreffende de stank afkomstig van uw recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beter Bed Dordrecht

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️