Beter Bed Cruquius ➡️ 14 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed Cruquius:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om je de ideale nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten te koop. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Beter Bed Cruquius

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beter Bed Cruquius: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Beter Bed Cruquius

Emma biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Beter Bed Cruquius

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Beter Bed Cruquius Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar is te het deken te reinigen, is de dekbed te zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er een tweetal maten verkrijgbaar van 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 plus de kosten start op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad tool kan het warmtegraad vanuit de bedje worden beheerd. De machine moet naast de bedden om te worden geplaatst en ook kan met een afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Daarvan bestaan het energiecellen geen standaard bijgevoegd. De kosten van het temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal verschillende matrassen. We zoomen in op de 2 favoriete matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide materassen hebben ’n omvang van 25. De O2 kent ’n gemiddeld tot stevig eigenschap, wat uitstekend aansluit voor kant en ook rugslapers.

De gemengde blijkt juist iets steviger. Het grote afwijking tussendoor het twee materassen blijkt het aan de hybride één pocketvering laag schijnt toegevoegd.
Het kleinere afmeting van de Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 euro en het grote afmeting €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het prijzen van €899 tot €2.039. Gelijkend op jij mag zien, lopen het tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed Cruquius

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfort, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Personen die ongemak heeft door drukzones (meestal indien een stuk van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig belasting draagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het beste is vervolgens een van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocket veer en schuim?

Net gelijk elk stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder unique sterke kanten. Foam werkt druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het sensatie krijgt dat je handen tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en geven zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet of in een erg nat klimaat verblijft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een medium stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua liggevoel het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven opperste laag is aangepast voor te een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter nog harder dan de Originele) wordt beschouwd.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kun bezitten?

Ja, als uw recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt het feit dat erg gebruikelijk. Het lucht is onbedreigend en wanneer je hetzij bed tweeënzeventig uurtjes laat luchten, vervaagt deze geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook goedgekeurd voor het doel baby op de toestaan rusten. Daarom maak u geen enkele bezorgdheden over de geur afkomstig van jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beter Bed Cruquius

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️