Betekenis Naam Emma ☑️ 14 VERBIJSTERENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Betekenis Naam Emma:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jou de beste nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten beschikbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Betekenis Naam Emma

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Betekenis Naam Emma: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Betekenis Naam Emma

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Betekenis Naam Emma

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Betekenis Naam Emma Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het haalbaar blijkt te zijn om de dekbed te wassen, is het dekentje te gewichtig voor huiselijke wasautomaten. Er twee formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 plus het prijs begint bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap kan het warmtegraad vanuit het bedden wezen geregeld. Het toestel hoort vlakbij het bedden om te worden geplaatst en ook kan via een afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Hiervan zijn de batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier diverse materassen. Wij zoomen in op de een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen kennen een diktegraad vanaf 25. De O2 kent één medium tot stevig aard, dat uitstekend past bij zij en tevens rugslapers.

Het hybride schijnt juist iets steviger. De grootste afwijking tussendoor de een tweetal materassen schijnt het op de gemengde ’n pocketveer laag is toegevoegd.
Het kleinste afmeting vanaf het Emma O2 matras kost 439 euro en ook het grootst maat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid matras beginnen het tarieven van €899 tot 2039 euro. Zoals jij mag zien, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- waarborg en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Betekenis Naam Emma

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Personen die last ervaart door drukpunten (gewoonlijk als een gedeelte van je lijf wordt belast of gekneld als het teveel belasting draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een onjuiste positionering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra steun verleent. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets meer kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Net zoals elk grondstoffen hebben ook vulling en interne veren elk afzonderlijk krachtige kanten. Vulling opereert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het gevoel krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en geven daardoor wat extra steun. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Wanneer je overvloedig transpireert of in een heel vochtig weer leeft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium-stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast om te een beetje warmer wolkengevoel en daarom als zachter (maar nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke bed een intense stank kan ervaren?

Ja, indien jouw verse Emma-matras een stank ervaart, ligt datgene zeer gewoon. Die stank staat onschadelijk en indien u hetzij bed 72 uurtjes laat doorluchten, verdwijnt die geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan met het doel zuigelingen op de toelaten rusten. Daarom maak jij geen bekommeringen aangaande deze stank van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Betekenis Naam Emma

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️