Beste Toppers Consumentenbond 🔥 13 SNELLE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beste Toppers Consumentenbond:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste slaap te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Beste Toppers Consumentenbond

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beste Toppers Consumentenbond: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Beste Toppers Consumentenbond

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Beste Toppers Consumentenbond

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Beste Toppers Consumentenbond Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te het dekbed om te wassen, is de deken te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasserettes. Er zijn twee formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 plus de kosten vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap mag het temperatuur van het bed wezen geregeld. De machine moet naast de de slaapplek te worden neergezet plus mogen via 1 afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Van dit zijn de energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. De kosten van het tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal verschillende matrassen. Wij zoomen in de twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide bedden hebben één dikte vanaf 25 centimeter. De O2 kent één gemiddeld tot ferm karakter, dat prima aansluit bij zij en tevens rugzijde slapers.

De hybrid schijnt juist iets steviger. Het belangrijkste afwijking tussen het een tweetal materassen is dat op het hybrid ’n pocketveer niveau is geïntegreerd.
De kleinste maat van het Het Emma O2 materas bedraagt €439 en tevens het grootste formaat 1069 euro. de Emma merk Hybrid matras vangen aan het prijzen van 899 t/m €2.039. Zoals je kan zien, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beste Toppers Consumentenbond

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie last heeft door drukzones (gewoonlijk als een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een onjuiste positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins extra waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Zoals als elk stoffen hebben ook foam en binnenveren elk unique sterk punten. Vulling werkt druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een betere keuze voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet of in een heel dampig weer woont, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium-stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top opperste laag is aangepast om een enigszins knusser wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar nog steviger dan de Originele) wordt aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke bed een krachtige stank kan ervaren?

Inderdaad, wanneer jouw recente Emma-bed een lucht ervaart, staat dat heel gebruikelijk. De lucht staat onbedreigend en als jij het matras tweeënzeventig uur toelaat ventileren, vervaagt die stank. Onze eigen items zijn OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en tevens toegestaan om zuigelingen op te dutten. Dus maakt je geen enkele zorgen aangaande het lucht uit uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beste Toppers Consumentenbond

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️