Beste Dekbed 2023 Consumentenbond 🔴 10 ONTHULLENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beste Dekbed 2023 Consumentenbond:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om je de ideale slaap te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten te koop. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Beste Dekbed 2023 Consumentenbond

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beste Dekbed 2023 Consumentenbond: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Beste Dekbed 2023 Consumentenbond

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Beste Dekbed 2023 Consumentenbond

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Beste Dekbed 2023 Consumentenbond Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te het deken te reinigen, is het dekentje te erg zwaar voor huiselijke wasautomaten. Er zijn een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 en het kosten vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad tool kunnen het warmtegraad van het bed zijn beheerd. De machine moet naast de de bedden om te worden opgesteld en kan door middel van één afstandsbediening zijn versteld. Hiervan bevinden het energiecellen niet echt standaard ingesloten. De kostprijs vanaf het temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier uiteenlopende materassen. We zoomen in de twee meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen bezitten ’n omvang van 25 centimeter. De O2 kent een gemiddeld naar vast aard, wat prima geschikt is voor zijde en achterkant slapers.

Het hybrid blijkt precies enigszins steviger. De grote afwijking tussenin het 2 matrassen blijkt dat op het hybrid één pocketveringssysteem laagje schijnt toegevoegd.
De kleinere afmeting vanaf de Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 euro en het grootste afmeting 1069 euro. de Emma Hybrid matras beginnen de tarieven vanaf €899 t/m €2.039. Gelijkend op jij kunt zien, bewegen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantie en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beste Dekbed 2023 Consumentenbond

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, support en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Wie pijn voelt door drukpunten (meestal indien een stuk van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich vaker voor bij individuen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Net gelijk ieder grondstoffen hebben ook vulling en interne veren elk eigen sterke aspecten. Foam functioneert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde alternatief voor.

Interne veren zijn meestal wat steviger en geven hierdoor wat meer support. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je veel transpireert of in een erg nat milieu verblijft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast om een wat gezelliger gevoel van wolken en dus als softer (desalniettemin nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist datgene mijn persoonlijke bed een sterke geur kan hebben?

Inderdaad, indien je verse Emma-matras een lucht heeft, is het feit dat zeer normaal. Het geur is ongevaarlijk en wanneer u het bed twee en zeventig uur laat toe doorluchten, verdwijnt deze geur. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook toegestaan met het doel baby op het toelaten dutten. Dus maak je je niet bezorgdheden over deze stank afkomstig van jouw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beste Dekbed 2023 Consumentenbond

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️