Best Geteste Kussen ✔️ 5 BEWEZEN TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Best Geteste Kussen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jou de beste slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Best Geteste Kussen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Best Geteste Kussen: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Best Geteste Kussen

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Best Geteste Kussen

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Best Geteste Kussen Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de dekentje te reinigen, is de deken te gewichtig voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan 2 formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en de kosten begint bij 165 euro.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap mag het warmte vanuit het bedje wezen geregeld. De apparaat dient vlakbij het bed te zijn geplaatst en mag met een afstandbediening worden bijgesteld. Van dit bestaan de accu’s geen standaardgewijs bijgevoegd. De prijs van de temperatuurpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 verschillende matrassen. We concentreren in op de 2 favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden hebben een diktegraad van 25. De O2 kent één medium tot ferm eigenschap, hetgeen prima geschikt is bij zij en rugslapers.

De gemengde blijkt juist een beetje steviger. Het belangrijkste verschil tussen het een tweetal bedden blijkt dat aan de hybrid een pocketvering laag schijnt toegepast.
De kleinere maat vanaf de Emma O2 materas kostprijs €439 en de grootst formaat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid bed starten de prijzen vanuit 899 euro t/m 2039 euro. Gelijkend op u kan bekijken, bewegen het tarieven sterk verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Best Geteste Kussen

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Wie ongemak heeft door drukzones (doorgaans wanneer een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een onjuiste alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets meer kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en vulling?

Zoals als ieder stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder eigen krachtige kanten. Foam functioneert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel krijgt dat je hand slapen, is een schuim matras wellicht een verbeterde optie voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven zodoende wat extra support. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je overvloedig transpireert of in een zeer dampig klimaat verblijft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast om te een wat warmer wolkachtig gevoel en dus als softer (maar nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het waar datgene mijn matras een sterke lucht mag bezitten?

Klopt, indien je nieuwe Emma-matras een lucht ervaart, is het feit dat erg gebruikelijk. Die geur is ongevaarlijk en wanneer u de matras twee en zeventig uurtjes toelaat doorluchten, verdampt die geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel zuigelingen op de toestaan dutten. Derhalve maak je niet zorgen aangaande het lucht van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Best Geteste Kussen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️