Best Boxsprings ✔️ 15 ONVOORSTELBARE FEITJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de beste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Best Boxsprings:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om je de ideale slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van maten te koop. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen op de website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Best Boxsprings

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Best Boxsprings: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Best Boxsprings

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Best Boxsprings

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Best Boxsprings Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk blijkt te zijn te de deken te schoonmaken, blijkt de deken te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasmachines. Er zijn twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm tevens 240 bij 220 en de prijs vangt aan bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument mag de warmte vanuit het bedden wezen beheerd. De machine dient naast de het slaapplek om te worden geplaatst en ook mogen met 1 afstandsbediening zijn aangepast. Van dit zijn het energiecellen niet standaardmatig ingesloten. Het kosten vanaf de temp pad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 diverse matrassen. Wij focussen in op het 2 populairste matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen hebben een omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit een middelmatig naar ferm karakter, dat goed past bij zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt precies iets harder. De grootste verschil tussenin het een tweetal materassen blijkt dat op de gemengde één pocketvering laagje schijnt toegevoegd.
Het kleinste afmeting van de Emma O2 bed kostprijs 439 euro en de grote maat €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de prijzen vanuit 899 tot en met 2039 euro. Net als jij kunt aanschouwen, gaan het tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Best Boxsprings

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, support en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die last heeft door drukzones (gewoonlijk wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een verkeerde alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij personen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lang op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Net gelijk ieder materialen hebben ook vulling en binnen veren ieder unique krachtige aspecten. Schuim opereert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je handen tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een betere optie voor.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat extra support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet of in een heel nat klimaat leeft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium stevig bed dat het midden houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de top opperste laag is aangepast om een enigszins warmer gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Klopt dat mijn eigen matras een sterke lucht kun bezitten?

Inderdaad, indien je recente Emma-matras een stank bezit, is dat heel gebruikelijk. Het geur ligt onbedreigend en als u hetzij matras twee en zeventig uren toelaat doorluchten, verdwijnt die stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd voor het doel baby’s op de laten dutten. Daarom maak u geen enkele zorgen over deze stank afkomstig van je recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Best Boxsprings

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️