Berkenmultiplex ☑️ 12 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Berkenmultiplex:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte slaap te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten te koop. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Berkenmultiplex

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Berkenmultiplex: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Berkenmultiplex

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Berkenmultiplex

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Berkenmultiplex Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde mogelijk is om het deken te wassen, blijkt het deken te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en het kosten start op 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument kan het temperatuur vanuit de bedje worden beheerd. Het toestel dient naast de bedden om te zijn geplaatst en ook mag door middel van 1 afstandsbediening worden aangepast. Van dit zijn het accu’s geen standaard inbegrepen. De prijs vanaf het tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende bedden. We zoomen in op het 2 populairste bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen hebben een dikte vanaf 25 centimeter. De O2 heeft één gemiddeld naar ferm aard, hetgeen uitstekend aansluit voor zijde en tevens rugzijde slapers.

Het gemengde schijnt juist een beetje harder. Het grootste verschil tussendoor de 2 bedden blijkt dat op het gemengde één pocketveringssysteem niveau blijkt geïntegreerd.
De kleinere formaat van de Het Emma merk O2 matras kostprijs €439 en tevens het grootst afmeting €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het tarieven vanaf 899 euro tot en met 2.039 euro. Gelijkend op je kunt bekijken, bewegen de tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Berkenmultiplex

Naast de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (doorgaans als een deel van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een verkeerde positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij personen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra belang heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Zoals gelijk elk grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren elk unique sterke aspecten. Foam werkt druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat extra steun. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je heel veel transpireert of in een zeer vochtig milieu leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium-stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijk met de Originele Hybride, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor te een beetje gezelliger gevoel van wolken en dus als meer zacht (echter nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Klopt datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense stank kun hebben?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat datgene zeer normaal. Het geur ligt onschadelijk en indien u de slaapoppervlak 72 uren laat luchten, vervaagt die geur. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby’s op het toestaan dutten. Derhalve maak u geen enkele zorgen over deze lucht uit je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Berkenmultiplex

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️