Beige Bed 180×200 ➡️ 3 VREEMDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beige Bed 180×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jou de ideale nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Beige Bed 180x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beige Bed 180×200: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Beige Bed 180×200

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Beige Bed 180x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Beige Bed 180×200 Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het haalbaar blijkt te zijn om de dekentje om te schoonmaken, is de dekbed te zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er bestaan twee afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en het kostprijs vangt aan bij 165 euro euro.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap kan het warmte vanaf het bed wezen beheerd. Het apparaat moet naast het slaapplek te worden geplaatst en kan met een afstandbediening zijn aangepast. Van dit zijn de batterijen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het prijs van de tempereerpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende matrassen. Wij concentreren in op de een tweetal favoriete materassen: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide bedden bezitten ’n omvang vanaf 25 centimeter. De O2 kent ’n medium tot stevig eigenschap, wat uitstekend aansluit bij zijde en ook rugzijde slapers.

De hybride schijnt precies enigszins steviger. De grote onderscheid tussenin het een tweetal matrassen blijkt het feit dat aan de hybrid één pocketveringssysteem laag is toegepast.
Het kleinste maat vanaf de Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 euro en de grootste maat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid materas vangen aan de prijzen vanaf 899 tot en met €2.039. Net als jij mag bekijken, lopen het kosten krachtig verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beige Bed 180×200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Wie last heeft door drukplekken (meestal als een stuk van je lichaam wordt beladen of gekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Gelijk zoals ieder stoffen hebben ook foam en interne veren hun afzonderlijk sterke aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef beleeft dat je vingers slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde optie voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat extra steun. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Indien je veel zweet of in een erg vochtig milieu leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast om te een beetje knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds harder dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense geur mag ervaren?

Ja, als jouw recente Emma-matras een lucht bezit, ligt datgene erg gebruikelijk. Het lucht is onbedreigend en wanneer je de matras tweeënzeventig uur laat toe doorluchten, verdwijnt dat stank. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel baby op de toelaten rusten. Derhalve maakt jij niet bekommeringen aangaande deze stank uit je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beige Bed 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️