Bedpoten Lattenbodem ✔️ 6 MAKKELIJKE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedpoten Lattenbodem:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bedpoten Lattenbodem

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bedpoten Lattenbodem: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Bedpoten Lattenbodem

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Bedpoten Lattenbodem

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bedpoten Lattenbodem Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk is te het dekbed om te reinigen, is de deken te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er zijn twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 plus de kostprijs start bij €165 euro’s.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap mag het temperatuur van de bedden zijn geregeld. De apparaat hoort naast de het slaapplek te worden opgesteld plus kan met één afstandbediening zijn aangepast. Van dit bevinden het energiecellen geen standaardgewijs ingesloten. Het kosten vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 uiteenlopende materassen. Wij focussen in het 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Beide materassen kennen één dikte van 25. De O2 bezit een gemiddeld tot ferm eigenschap, dat uitstekend geschikt is voor kant en tevens rugslapers.

Het hybride is precies enigszins harder. Het grootste verschil tussen de 2 matrassen blijkt dat op het gemengde één pocketvering laag schijnt toegevoegd.
De kleinere afmeting vanaf de Het Emma merk O2 materas kost 439 euro en ook de grootst maat €1.069. Bij Emma Hybrid bed vangen aan de prijzen van €899 tot en met 2039 euro. Zoals je kunt bekijken, gaan het tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedpoten Lattenbodem

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die ongemak voelt door drukzones (meestal indien een deel van je lichaam wordt belast of gekneld als het te veel belasting draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij personen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Zoals zoals alle grondstoffen hebben ook vulling en interne veren hun afzonderlijk sterke aspecten. Foam functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde optie voor.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet of in een erg dampig weer leeft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast te een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als zachter (desalniettemin toch steviger dan de Original) wordt gezien.

Klopt datgene mijn slaapoppervlak een krachtige stank mag bezitten?

Inderdaad, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt datgene erg normaal. De lucht ligt ongevaarlijk en wanneer u het bed 72 uren laat toe ventileren, verdwijnt die geur. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel baby op het toelaten slapen. Derhalve maak je jij geen enkele zorgen betreffende het stank afkomstig van je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bedpoten Lattenbodem

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️