Bedframe 200×200 ᐅ 9 SIMPELE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit stuk lees je hoe je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedframe 200×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Bedframe 200x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bedframe 200×200: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Bedframe 200×200

Emma heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Bedframe 200x200

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bedframe 200×200 Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om het deken om te reinigen, blijkt de deken te erg gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er twee maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 plus de kosten start op €165 euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad instrument kunnen de temperatuur vanaf het bedden wezen geregeld. Het apparaat dient naast het bed om te wezen opgesteld en kan met één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit zijn het energiecellen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het prijs vanaf de tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier diverse bedden. Wij zoomen in het twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Beiden materassen kennen één diktegraad van 25 centimeter. Het O2 bezit één gemiddeld tot ferm aard, hetgeen uitstekend past bij zij en rugslapers.

Het gemengde is net een beetje steviger. Het belangrijkste onderscheid tussenin het 2 matrassen is het feit dat bij het hybride een pocketvering laagje is toegepast.
Het kleinere afmeting vanaf het Het Emma O2 materas kost 439 euro en tevens het grootst formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het kosten vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Gelijkend op jij kunt zien, gaan het tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedframe 200×200

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit design.

Tussen de varianten door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Degenen die last heeft door drukzones (doorgaans indien een deel van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het teveel massa ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een onjuiste positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue treedt regelmatig voor bij individuen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets meer waarde heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Gelijk zoals ieder stoffen hebben ook foam en interne veren ieder eigen krachtige aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het besef beleeft dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure optie voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en geven zodoende wat meer steun. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel dampig milieu leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de boven opperste laag is aangepast voor een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dus als softer (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het waar dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense geur mag ervaren?

Klopt, indien jouw verse Emma-matras een lucht ervaart, ligt dat zeer gebruikelijk. Het stank ligt ongevaarlijk en als je de matras 72 uurtjes laat toe doorluchten, verdampt dat geur. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd om zuigelingen op de toestaan dutten. Daarom maakt u geen enkele bezorgdheden over de geur uit jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bedframe 200×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️