Beden 🔥 9 SIMPELE FEITJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beden:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke maten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Beden

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beden: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Beden

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Beden

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Beden Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om het deken te reinigen, blijkt de dekbed te gewichtig gedurende huiselijke wasmachines. Er een tweetal maten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 en het kostprijs vangt aan bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool mag de warmte vanaf het bedje worden geregeld. Het apparaat moet naast het bed om te worden neergezet plus kan met een afstandsbediening wezen versteld. Hiervan bestaan de energiecellen niet standaard ingesloten. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 verschillende matrassen. Wij zoomen in op het een tweetal favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Beide materassen kennen een omvang van 25 cm. De O2 heeft ’n gemiddeld naar ferm aard, wat goed geschikt is voor zijde en ook achterkant slapers.

Het gemengde schijnt juist een beetje harder. Het grootste afwijking tussendoor de een tweetal bedden schijnt het bij de hybrid ’n pocketveer laag blijkt toegepast.
De kleinere maat van de Het Emma O2 bed bedraagt 439 en tevens het grote afmeting €1.069. de Emma Hybrid matras beginnen het kosten vanaf 899 tot 2.039 euro. Gelijkend op je kan bekijken, lopen het tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beden

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die pijn voelt door drukpunten (meestal als een gedeelte van je lijf wordt beladen of gekneld als het te veel belasting draagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich vaker voor bij individuen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Zoals als elk stoffen hebben ook schuim en interne veren hun unique krachtige aspecten. Schuim werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere keuze in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en leveren hierdoor wat extra steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een heel vochtig weer verblijft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium-stevig bed dat het midden hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijk met de Originele Hybride, terwijl de boven opperste laag is aangepast om om een beetje warmer gevoel van wolken en dus als meer zacht (echter nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke lucht kan hebben?

Ja, als uw verse Emma-bed een stank ervaart, is datgene heel gebruikelijk. De lucht staat onbedreigend en wanneer je hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes toelaat doorluchten, vervaagt die stank. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan met het doel baby’s op het toelaten rusten. Derhalve maak je geen enkele zorgen over het geur afkomstig van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Beden

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️