Beddenzaak Heerlen ✔️ 7 SNELLE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de hoogste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddenzaak Heerlen:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om jou de perfecte slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Beddenzaak Heerlen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beddenzaak Heerlen: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Beddenzaak Heerlen

Emma heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Beddenzaak Heerlen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Beddenzaak Heerlen Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar is te het deken te wassen, blijkt de dekbed te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasserettes. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm en 240 bij 220 en ook de kosten vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Met de temperatuurpad tool mag de temperatuur van de bedden worden beheerd. De apparaat dient naast de de slaapplek te worden neergezet en mogen via 1 afstandsbediening wezen bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen niet standaardgewijs inbegrepen. Het kosten van de temperatuurpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier verschillende bedden. Wij zoomen in het 2 favoriete matrassen: Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen kennen één diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 heeft één gemiddeld tot vast aard, wat uitstekend past voor zijde en tevens rugslapers.

Het hybride blijkt juist enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussenin het 2 materassen is het aan het gemengde een pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinere afmeting van het Het Emma O2 materas kost 439 en ook de grootst afmeting €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het prijzen vanaf €899 tot 2.039 euro. Zoals u mag aanschouwen, bewegen het prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantie en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddenzaak Heerlen

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gewerkt aan meer en meer gemak, support en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie ongemak heeft door drukplekken (doorgaans als een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgekneld als het teveel belasting draagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een verkeerde alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets meer belang heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Net als ieder materialen hebben ook schuim en interne veren hun unique krachtige punten. Schuim functioneert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure optie voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat meer steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een erg vochtig milieu leeft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium stevig bed dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast te een wat warmer gevoel van wolken en daarom als zachter (echter nog steeds harder dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een krachtige lucht kan bezitten?

Klopt, als uw verse Emma-bed een stank heeft, ligt datgene heel normaal. Die geur staat onbedreigend en als jij het slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat toe ventileren, verdampt deze geur. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd om zuigelingen op te slapen. Derhalve maak jij geen bekommeringen aangaande de stank uit uw verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beddenzaak Heerlen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️