Beddenzaak Den Bosch ☑️ 13 MAKKELIJKE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddenzaak Den Bosch:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten beschikbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Beddenzaak Den Bosch

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beddenzaak Den Bosch: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Beddenzaak Den Bosch

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Beddenzaak Den Bosch

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Beddenzaak Den Bosch Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar is om de dekbed te schoonmaken, is de dekbed te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 en het prijs start op €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad instrument kan de temperatuur vanaf de bedden worden beheerd. De machine moet naast de het bed om te wezen geplaatst plus mogen door middel van 1 afstandbediening worden bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen geen standaardgewijs inbegrepen. De kostprijs vanaf het tempereerpad is €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal verschillende matrassen. We concentreren in op het een tweetal meest populaire bedden: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen bezitten een omvang van 25. De O2 bezit een medium tot ferm eigenschap, hetgeen uitstekend aansluit bij zij en tevens rugzijde slapers.

Het hybride is juist enigszins steviger. Het grote verschil tussendoor het een tweetal bedden is het feit dat op de hybrid een pocketvering laagje is geïntegreerd.
Het minste formaat vanaf het Het Emma O2 bed kostprijs €439 en het grote formaat €1.069. de Emma Hybrid bed vangen aan het tarieven van 899 euro tot en met €2.039. Gelijkend op jij kan zien, bewegen het kosten sterk uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddenzaak Den Bosch

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie last heeft door drukpunten (meestal als een stuk van je lijf wordt belast of gekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een onjuiste positionering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Gelijk als alle materialen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk krachtige aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand tintelen, is een schuimmatras wellicht een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en bieden daardoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer dampig klimaat leeft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is over het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium-stevig bed dat het balans hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top opperste laag is aangepast voor om een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dus als zachter (echter toch steviger dan de Originele) wordt aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een sterke geur kun hebben?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank bezit, staat datgene erg normaal. Die geur is onbedreigend en wanneer u hetzij matras twee en zeventig uur laat ventileren, verdampt dat geur. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd om zuigelingen op het om rusten. Daarom maak je u geen enkele zorgen over deze lucht afkomstig van uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beddenzaak Den Bosch

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️