Beddenzaak Alkmaar ✔️ 13 VERRASSENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de beste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddenzaak Alkmaar:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Beddenzaak Alkmaar

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beddenzaak Alkmaar: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Beddenzaak Alkmaar

Emma Sleep heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Beddenzaak Alkmaar

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Beddenzaak Alkmaar Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk blijkt te zijn te het dekentje te schoonmaken, is de dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 plus het kosten vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap mag het temperatuur vanaf de bedden worden geregeld. Het toestel hoort vlakbij het slaapplek te worden opgesteld en ook mogen via 1 afstandsbediening zijn aangepast. Hiervan zijn de batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. De prijs van de temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier uiteenlopende matrassen. Wij focussen in het 2 populairste materassen: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Beiden materassen bezitten één omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit één middelmatig naar ferm karakter, dat goed geschikt is bij kant en rugslapers.

Het gemengde is juist een beetje harder. Het grootste verschil tussendoor het twee matrassen schijnt dat aan de hybride één pocketveer laagje blijkt toegevoegd.
De kleinste formaat van het Het Emma O2 bed kostprijs 439 en ook het grootste formaat €1.069. de Emma Hybrid bed starten de kosten vanuit €899 tot 2039 euro. Zoals jij kan bekijken, bewegen het tarieven aanzienlijk verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma garantie en wat wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddenzaak Alkmaar

Naast de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfort, steun en warmteregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Wie pijn heeft door drukplekken (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een onjuiste alignering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat meer steun biedt. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te lang op heel versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Net zoals alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk sterke aspecten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat extra support. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je veel transpireert of in een zeer dampig klimaat leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag is aangepast voor om een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een sterke stank kan bezitten?

Ja, wanneer jouw verse Emma-matras een geur heeft, ligt dat zeer normaal. De stank staat onbedreigend en als u hetzij bed twee en zeventig uur laat luchten, verdampt dat geur. Onze artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en ook toegestaan voor het doel baby’s op toelaten slapen. Daarom maak u geen zorgen aangaande deze geur afkomstig van uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Beddenzaak Alkmaar

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️