Beddenwinkel Maastricht ☑️ 4 MAKKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddenwinkel Maastricht:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om jou de ideale slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Beddenwinkel Maastricht

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beddenwinkel Maastricht: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Beddenwinkel Maastricht

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Beddenwinkel Maastricht

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Beddenwinkel Maastricht Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk schijnt te zijn te de dekentje te reinigen, blijkt de dekbed te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter alsook 240×220 en het kostprijs begint op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument kunnen het warmtegraad van het bedje zijn gereguleerd. De toestel dient vlakbij het slaapplek te zijn neergezet en ook mogen met één afstandsbediening wezen versteld. Daarvan zijn de batterijen niet standaard inbegrepen. Het kosten van de temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 diverse bedden. Wij focussen in op het een tweetal favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden materassen bezitten een dikte vanaf 25. De O2 bezit ’n gemiddeld tot vast karakter, wat prima aansluit bij zij en achterkant slapers.

De gemengde is juist enigszins steviger. Het grote onderscheid tussenin het twee materassen is het aan de hybride ’n pocketvering laagje is geïntegreerd.
De kleinere afmeting vanaf de Het Emma O2 matras kost 439 euro en ook het grootste maat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid bed starten het tarieven vanuit 899 euro t/m 2039 euro. Gelijkend op je kan bekijken, bewegen het kosten sterk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddenwinkel Maastricht

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Wie last ervaart door drukpunten (meestal indien een deel van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een verkeerde positionering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins meer belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en schuim?

Net als ieder materialen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen sterke punten. Vulling werkt druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je vingers slapen, is een schuim matras wellicht een betere alternatief voor jou.

Interne veren zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat toegevoegde support. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel dampig weer verblijft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag is aangepast om voor een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense stank kan ervaren?

Inderdaad, als jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, is het feit dat erg gebruikelijk. Die stank staat onbedreigend en wanneer je het matras 72 uren laat luchten, vervaagt dat stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan om zuigelingen op het om dutten. Daarom maak je jij niet zorgen betreffende het stank afkomstig van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beddenwinkel Maastricht

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️