Beddenwinkel Den Haag 🔴 13 OPZIENBARENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddenwinkel Den Haag:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om je de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten te koop. De kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Beddenwinkel Den Haag

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beddenwinkel Den Haag: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Beddenwinkel Den Haag

Emma Sleep heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Beddenwinkel Den Haag

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Beddenwinkel Den Haag Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde haalbaar is om de dekbed te wassen, blijkt het deken te zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er zijn twee maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 plus de prijs begint op 165 euro.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap kan het temperatuur vanaf de bedje wezen gereguleerd. Het toestel hoort naast de het bedden te zijn neergezet en mag met een afstandbediening worden aangepast. Daarvan zijn het accu’s niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De prijs van het temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal verschillende matrassen. We zoomen in op de 2 meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei materassen kennen één dikte van 25. Het O2 heeft een gemiddeld tot stevig karakter, dat uitstekend aansluit bij zijde en tevens rugzijde slapers.

De hybrid is net enigszins harder. Het grote onderscheid tussendoor het 2 matrassen schijnt het feit dat aan de hybride ’n pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinste formaat van de Emma O2 matras bedraagt €439 en tevens de grootst maat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid matras beginnen het kosten vanaf €899 tot en met €2.039. Gelijkend op jij mag zien, gaan de tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddenwinkel Den Haag

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Degenen die ongemak voelt door drukzones (doorgaans wanneer een stuk van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat extra steun verleent. Het beste is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij personen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op heel versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk zoals alle materialen hebben ook vulling en binnen veren elk eigen sterke kanten. Schuim functioneert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure alternatief voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Als je heel veel transpireert of in een heel vochtig klimaat verblijft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het juist datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense stank mag hebben?

Ja, wanneer uw verse Emma-matras een geur ervaart, is het feit dat erg gewoon. Die stank staat onbedreigend en als u hetzij matras 72 uur laat luchten, vervaagt die lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op het te dutten. Dus maak je jij niet bezorgdheden over het geur afkomstig van je recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beddenwinkel Den Haag

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️