Beddenwinkel Breda 🔥 5 OPZIENBARENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddenwinkel Breda:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten te koop. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Beddenwinkel Breda

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beddenwinkel Breda: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Beddenwinkel Breda

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Beddenwinkel Breda

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Beddenwinkel Breda Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het denkbaar blijkt te zijn te het deken om te wassen, blijkt de dekentje te gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er zijn een tweetal maten beschikbaar van 150×200 cm en 240×220 en de kosten vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met de tempereerpad tool kunnen de warmtegraad vanuit de bedden zijn gereguleerd. Het apparaat dient naast de het bed te wezen geplaatst plus kan door middel van 1 afstandsbedieningstoestel worden versteld. Hiervan zijn de accu’s niet standaard ingesloten. De prijs van het temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal verschillende materassen. Wij zoomen in op de twee populairste bedden: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben één dikte van 25 cm. De O2 kent ’n gemiddeld tot stevig karakter, dat prima geschikt is voor zij en rugzijde slapers.

De gemengde schijnt net enigszins harder. De grootste verschil tussenin het een tweetal matrassen blijkt het aan het gemengde één pocketveer laag is toegevoegd.
De kleinere maat van het Het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en ook het grootst maat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid matras beginnen het tarieven vanaf 899 tot en met 2039 euro. Zoals jij kan bekijken, lopen de kosten krachtig verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddenwinkel Breda

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Personen die pijn ervaart door drukpunten (doorgaans indien een stuk van je lichaam wordt belast of afgekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Net gelijk alle stoffen hebben ook foam en interne veren ieder eigen sterke punten. Schuim opereert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en leveren daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een heel vochtig milieu verblijft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor te een beetje gezelliger gevoel van wolken en daarom als zachter (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige lucht kan bezitten?

Ja, indien uw recente Emma-matras een geur bezit, is het feit dat erg gebruikelijk. Het stank is onschadelijk en als je de bed tweeënzeventig uur laat luchten, verdampt dat stank. Onze artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd voor het doel baby op het laten rusten. Derhalve maak je je geen enkele zorgen over de geur van uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets solider vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beddenwinkel Breda

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️