Beddengoed Peuterbed ☑️ 13 SNELLE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddengoed Peuterbed:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de perfecte slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Beddengoed Peuterbed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beddengoed Peuterbed: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Beddengoed Peuterbed

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Beddengoed Peuterbed

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Beddengoed Peuterbed Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar is om de dekentje om te schoonmaken, is het deken te zwaarwegend gedurende huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en de kostprijs start bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument kan het warmte vanaf het bedden wezen gereguleerd. Het apparaat moet naast de het bed te worden geplaatst en ook mogen via één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Van dit zijn de energiecellen geen standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs van het tempereerpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier uiteenlopende bedden. We concentreren in de 2 favoriete matrassen: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n omvang van 25 cm. Het O2 kent een middelmatig naar ferm aard, wat prima aansluit bij zijde en tevens rugslapers.

Het hybride blijkt precies iets steviger. Het grootste onderscheid tussendoor de een tweetal materassen is dat op de hybrid een pocketveringssysteem laagje blijkt toegepast.
De minste afmeting vanaf het Het Emma O2 matras kostprijs 439 en het grootst maat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid matras starten de prijzen vanuit 899 euro tot €2.039. Zoals je mag zien, gaan de tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddengoed Peuterbed

Naast de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit design.

Door de modellen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die last voelt door drukpunten (doorgaans als een stuk van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt vaker voor bij individuen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Zoals zoals elk materialen hebben ook foam en binnen veren ieder afzonderlijk sterk kanten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie krijgt dat je hand tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en bieden daardoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig zweet produceert of in een heel vochtig milieu woont, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een gemiddeld stevig matras dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast voor om een wat warmer wolkengevoel en dus als zachter (echter toch harder dan de Originele) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een intense stank kan ervaren?

Inderdaad, wanneer je nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt datgene heel gebruikelijk. Die stank ligt onschadelijk en als jij het matras tweeënzeventig uurtjes laat luchten, verdwijnt dat geur. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd om zuigelingen op het om slapen. Daarom maak je geen bezorgdheden over deze geur uit jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Beddengoed Peuterbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️