Bedden Winkel Tilburg ➡️ 5 ONVOORSTELBARE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedden Winkel Tilburg:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om jouw de ideale slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bedden Winkel Tilburg

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bedden Winkel Tilburg: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Bedden Winkel Tilburg

Emma heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Bedden Winkel Tilburg

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Bedden Winkel Tilburg Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te het deken om te wassen, blijkt de dekentje te zwaar voor huishoudelijke wasmachines. Er twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 plus de prijs vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kan de warmtegraad van het bed wezen gereguleerd. Het apparaat dient vlakbij de bed om te zijn geplaatst en kan met één afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Van dit zijn het accu’s niet standaard inbegrepen. De prijs van het tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier verschillende matrassen. We focussen in op de een tweetal populairste materassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen kennen één diktegraad van 25 centimeter. Het O2 kent ’n gemiddeld naar ferm aard, dat uitstekend past bij kant en tevens rugslapers.

De gemengde blijkt net iets steviger. Het grote afwijking tussenin de twee matrassen is het bij de hybride een pocketvering laagje schijnt toegepast.
De minste formaat van de Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 en tevens de grote maat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas starten het prijzen vanaf 899 euro t/m 2.039 euro. Gelijkend op je kan zien, lopen het tarieven sterk uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma waarborg en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedden Winkel Tilburg

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukpunten (doorgaans indien een deel van je lijf wordt beladen of afgekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets meer belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals gelijk ieder stoffen hebben ook foam en binnenveren hun eigen sterke punten. Vulling werkt druk verminderend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en bieden hierdoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer nat klimaat verblijft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor om een wat knusser wolkengevoel en dientengevolge als zachter (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het juist datgene mijn slaapoppervlak een sterke stank mag ervaren?

Ja, indien uw verse Emma-matras een stank bezit, ligt het feit dat zeer normaal. Het stank ligt ongevaarlijk en als jij hetzij bed twee en zeventig uurtjes laat luchten, verdampt die lucht. Ons producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens erkend voor het doel zuigelingen op de toelaten rusten. Dus maak u geen bezorgdheden aangaande deze geur van jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bedden Winkel Tilburg

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️