Bedden Te Koop 🔴 7 LUCRATIEVE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedden Te Koop:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten beschikbaar. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op de website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Bedden Te Koop

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bedden Te Koop: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Bedden Te Koop

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Bedden Te Koop

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Bedden Te Koop Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te de dekentje te wassen, is de dekbed te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan twee maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 plus de kostprijs vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap mag de warmte vanuit de bed worden beheerd. De machine dient naast de slaapplek om te wezen geplaatst en mogen door middel van een afstandbediening worden aangepast. Van dit bestaan de accu’s niet standaardmatig ingesloten. Het kosten van het temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier verschillende materassen. Wij concentreren in het een tweetal populairste bedden: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden kennen ’n dikte vanaf 25. Het O2 bezit ’n gemiddeld naar stevig eigenschap, dat goed past bij kant en ook achterkant slapers.

Het hybride schijnt net een beetje steviger. Het grote onderscheid tussen de 2 bedden blijkt dat bij het gemengde een pocketvering laagje blijkt toegepast.
De kleinste afmeting van de Het Emma merk O2 bed kost €439 en ook de grootste formaat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid matras beginnen de tarieven van 899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op u kunt zien, gaan het prijzen sterk verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedden Te Koop

Naast de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukpunten (doorgaans als een gedeelte van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een slechte uitlijning van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocket veer en vulling?

Zoals gelijk alle stoffen hebben ook vulling en interne veren elk unique sterk punten. Vulling opereert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure optie voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en geven zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Als je overvloedig zweet of in een zeer vochtig weer woont, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium-stevig matras dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de boven laag is aangepast voor om een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (maar nog harder dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn eigen matras een krachtige geur kan ervaren?

Ja, wanneer je verse Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, ligt datgene heel gebruikelijk. Het lucht is onbedreigend en als u het bed 72 uren toelaat doorluchten, verdwijnt dat stank. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel baby’s op toestaan slapen. Daarom maak jij geen enkele zorgen betreffende de geur van je recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bedden Te Koop

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️