Bedden Leidschendam ✔️ 13 VERBORGEN ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedden Leidschendam:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om je de beste nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bedden Leidschendam

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bedden Leidschendam: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Bedden Leidschendam

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Bedden Leidschendam

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bedden Leidschendam Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te het dekbed om te schoonmaken, blijkt het dekbed te erg zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er zijn twee formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en het kostprijs begint op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument kunnen de warmtegraad van de bed worden beheerd. Het apparaat dient naast de het slaapplek te worden opgesteld plus kan door middel van één afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Hiervan zijn het accu’s niet standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs van het temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 verschillende matrassen. We focussen in het 2 favoriete bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beide bedden bezitten één omvang van 25 centimeter. Het O2 heeft één gemiddeld naar stevig aard, wat goed aansluit voor kant en rugzijde slapers.

Het hybrid is precies iets harder. De grootste verschil tussendoor het een tweetal bedden is het op de hybrid een pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
De kleinste formaat vanaf het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en de grootste maat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid matras beginnen de tarieven vanaf 899 t/m €2.039. Net als u kan aanschouwen, lopen de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedden Leidschendam

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Degenen die last ervaart door drukpunten (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de rug, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een onjuiste alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is daarna één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij individuen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lang op erg versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Net zoals ieder materialen hebben ook vulling en binnenveren elk unique sterk punten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je handen slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere optie in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat harder en bieden daardoor wat meer steun. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een zeer nat weer woont, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast voor voor een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als meer zacht (maar nog steeds steviger dan de Original) is aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke matras een intense lucht kun ervaren?

Klopt, indien jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, is het feit dat zeer gewoon. De geur ligt onbedreigend en wanneer u hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat toe luchten, verdampt deze geur. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens erkend voor het doel zuigelingen op het om rusten. Daarom maakt u geen bekommeringen aangaande het lucht uit uw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bedden Leidschendam

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️