Bedde ᐅ 6 SNELLE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedde:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de ideale slaap te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten te koop. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bedde

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bedde: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Bedde

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Bedde

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bedde Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het denkbaar is te het deken te schoonmaken, blijkt het dekentje te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er bestaan twee afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240 bij 220 en ook het kostprijs start bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad gereedschap kunnen het temperatuur vanaf de bedden worden geregeld. De apparaat moet vlakbij het slaapplek te zijn geplaatst en ook mogen met een afstandbediening wezen bijgesteld. Daarvan bestaan de batterijen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 uiteenlopende matrassen. We focussen in op de twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden bedden bezitten één dikte van 25. De O2 heeft een gemiddeld naar vast karakter, dat prima aansluit bij zijde en ook achterkant slapers.

De hybride schijnt precies iets harder. Het grootste afwijking tussenin de twee matrassen schijnt dat bij de hybrid één pocketvering laag blijkt geïntegreerd.
De minste afmeting vanaf de Emma O2 bed kostprijs €439 en tevens de grootst afmeting 1.069 euro. de Emma merk Hybrid bed starten de tarieven vanaf €899 t/m €2.039. Net als u kunt zien, gaan de tarieven krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedde

Naast de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas geen situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die last heeft door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op zeer versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Net gelijk ieder grondstoffen hebben ook vulling en interne veren hun eigen sterke aspecten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je hand slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat extra steun. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet of in een zeer dampig weer verblijft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast om om een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het juist dat mijn bed een krachtige stank mag hebben?

Inderdaad, wanneer je verse Emma-bed een geur bezit, ligt datgene erg gewoon. De stank staat ongevaarlijk en wanneer je hetzij bed twee en zeventig uren laat doorluchten, verdwijnt deze geur. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook erkend voor het doel zuigelingen op de toestaan dutten. Daarom maakt jij niet zorgen betreffende deze stank afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bedde

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️