Bedbinder Kopen 🔴 14 OPMERKELIJKE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedbinder Kopen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bedbinder Kopen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bedbinder Kopen: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Bedbinder Kopen

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Bedbinder Kopen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Bedbinder Kopen Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het haalbaar is te de dekbed om te schoonmaken, blijkt het dekbed te erg zwaar ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er een tweetal afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en het prijs vangt aan bij €165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad instrument kan het warmtegraad vanaf de bedden worden geregeld. Het apparaat dient vlakbij het bed om te worden opgesteld plus mag door middel van één afstandsbediening zijn bijgesteld. Daarvan bestaan het accu’s niet standaardmatig inbegrepen. De prijs van het tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse materassen. Wij concentreren in op het twee populairste materassen: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Beiden bedden kennen een omvang vanaf 25 cm. De O2 bezit één gemiddeld tot ferm karakter, wat prima past voor kant en rugslapers.

De hybrid schijnt precies een beetje steviger. Het grote onderscheid tussenin het twee materassen is dat aan de hybrid ’n pocketveringssysteem laag schijnt toegepast.
De kleinere afmeting van de Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 en het grootste maat €1.069. Bij Emma Hybrid materas starten de kosten vanaf 899 euro tot 2039 euro. Net als u mag zien, lopen de prijzen sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedbinder Kopen

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die ongemak voelt door drukpunten (doorgaans als een gedeelte van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich aker voor bij personen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketveer en foam?

Net zoals alle materialen hebben ook schuim en binnen veren hun unique krachtige punten. Vulling opereert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en leveren zodoende wat extra ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een heel dampig klimaat woont, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag is aangepast voor een enigszins warmer gevoel van wolken en dus als zachter (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een intense lucht mag ervaren?

Inderdaad, als je recente Emma-matras een geur bezit, staat datgene zeer normaal. De stank ligt onschadelijk en wanneer u de matras 72 uurtjes laat toe doorluchten, vervaagt dat stank. Onze items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd voor het doel baby’s op het toelaten rusten. Daarom maak jij geen zorgen aangaande het geur afkomstig van jouw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bedbinder Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️