Bed Zonder Lattenbodem ☑️ 5 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de beste kortingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Zonder Lattenbodem:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Bed Zonder Lattenbodem

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed Zonder Lattenbodem: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Bed Zonder Lattenbodem

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Bed Zonder Lattenbodem

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Bed Zonder Lattenbodem Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar blijkt te zijn om het dekbed om te reinigen, is de dekentje te gewichtig gedurende huiselijke wasautomaten. Er twee afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm en 240×220 plus het kosten start bij €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument kan het warmtegraad vanuit de bed zijn beheerd. Het machine dient vlakbij de bedden om te worden neergezet plus kan via 1 afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan zijn de energiecellen niet echt standaardmatig ingesloten. Het prijs vanaf het temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier verschillende matrassen. Wij zoomen in op het een tweetal populairste matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Beide bedden bezitten een omvang vanaf 25. De O2 bezit één middelmatig tot vast aard, wat goed aansluit voor zij en ook rugslapers.

Het hybrid is juist iets harder. Het belangrijkste verschil tussenin het twee materassen schijnt het feit dat aan het gemengde ’n pocketveringssysteem niveau schijnt toegepast.
Het kleinere maat van het Het Emma merk O2 matras bedraagt 439 en tevens het grote afmeting 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de tarieven vanaf €899 tot en met €2.039. Gelijkend op jij mag zien, bewegen het kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- waarborg en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Zonder Lattenbodem

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit design.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die last voelt door drukpunten (doorgaans wanneer een stuk van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een slechte uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins meer waarde heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Gelijk als alle grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder unique sterke punten. Schuim werkt drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie ervaart dat je vingers tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en geven daardoor wat extra steun. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een erg vochtig milieu verblijft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag is aangepast om te een enigszins warmer gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog vaster dan de Originele) is beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen bed een sterke stank kun hebben?

Ja, wanneer uw recente Emma-matras een stank heeft, ligt het feit dat erg gewoon. Het geur is ongevaarlijk en indien jij het slaapoppervlak 72 uurtjes toelaat doorluchten, verdwijnt die lucht. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd met het doel baby op het toelaten dutten. Daarom maak u niet zorgen over het stank uit uw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bed Zonder Lattenbodem

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️