Bed Verkopen ✔️ 12 VREEMDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Verkopen:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om je de ideale nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bed Verkopen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed Verkopen: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Bed Verkopen

Emma Sleep heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Bed Verkopen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Bed Verkopen Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het mogelijk blijkt te zijn te het dekentje om te reinigen, is de dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er bestaan een tweetal formaten beschikbaar van 150×200 centimeter en 240 bij 220 en het kostprijs vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument kunnen het warmtegraad van het bed zijn geregeld. Het machine hoort naast het bedden te worden geplaatst plus mag via één afstandsbediening zijn versteld. Van dit bestaan de batterijen niet standaardmatig ingesloten. De kostprijs van de temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 verschillende materassen. We concentreren in op de een tweetal populairste matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten ’n omvang van 25. De O2 kent een middelmatig naar stevig aard, wat goed geschikt is voor zijde en ook achterkant slapers.

De hybrid is juist een beetje steviger. Het grootste onderscheid tussen het een tweetal bedden schijnt het aan het hybrid één pocketveer niveau schijnt toegevoegd.
De kleinere afmeting van het Emma O2 materas kostprijs 439 euro en de grootste afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas beginnen het prijzen van €899 t/m 2.039 euro. Zoals u kan bekijken, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantieperiode en wat worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Verkopen

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukplekken (meestal wanneer een stuk van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een verkeerde alignering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat meer steun biedt. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun unique sterke punten. Vulling opereert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat extra steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een zeer dampig weer woont, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium-stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast voor te een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als softer (desalniettemin toch steviger dan de Originele) is gezien.

Klopt dat mijn slaapoppervlak een krachtige lucht mag bezitten?

Inderdaad, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur bezit, ligt datgene zeer gebruikelijk. Het geur ligt ongevaarlijk en als u het matras 72 uurtjes toelaat doorluchten, verdampt dat lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan om zuigelingen op het toelaten rusten. Daarom maak je geen enkele bezorgdheden over deze geur afkomstig van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed Verkopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️