Bed Topper 140×200 🔴 12 BEWEZEN FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Topper 140×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jou de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bed Topper 140x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed Topper 140×200: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Bed Topper 140×200

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Bed Topper 140x200

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Bed Topper 140×200 Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te het dekbed om te schoonmaken, is de deken te gewichtig gedurende huiselijke wasmachines. Er 2 formaten beschikbaar van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en ook het kosten vangt aan bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument kan het warmte van de bedje zijn gereguleerd. De machine dient naast de bedden om te worden opgesteld en ook mogen door middel van 1 afstandsbediening worden aangepast. Daarvan zijn de energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs vanaf het temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal uiteenlopende bedden. We concentreren in de twee populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden bedden bezitten ’n omvang van 25 cm. De O2 kent ’n middelmatig tot ferm eigenschap, dat prima geschikt is bij zijde en tevens rugslapers.

Het hybrid schijnt juist iets steviger. De belangrijkste verschil tussenin de 2 matrassen schijnt het feit dat aan de hybride ’n pocketveer niveau schijnt toegepast.
De kleinste formaat vanaf de Het Emma merk O2 matras kost €439 en ook de grote maat €1.069. de Emma Hybrid bed beginnen het kosten vanaf 899 tot 2.039 euro. Zoals jij kunt aanschouwen, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Topper 140×200

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak heeft door drukpunten (meestal als een gedeelte van je fysiek wordt belast of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een verkeerde positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich aker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Gelijk gelijk alle materialen hebben ook vulling en interne veren hun eigen sterk aspecten. Vulling werkt druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren hierdoor wat extra support. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je heel veel zweet of in een heel vochtig milieu verblijft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast om voor een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt datgene mijn persoonlijke bed een krachtige geur mag hebben?

Inderdaad, wanneer jouw nieuwe Emma-bed een lucht ervaart, staat dat erg gewoon. Die lucht staat onbedreigend en indien je het slaapoppervlak 72 uurtjes toelaat ventileren, verdampt dat geur. Onze items zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd met het doel baby op het om dutten. Daarom maakt je geen enkele zorgen over de stank van uw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bed Topper 140×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️