Bed Multiplex 🔥 13 OPMERKELIJKE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Multiplex:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de perfecte nachtrust te geven. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten beschikbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Bed Multiplex

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed Multiplex: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Bed Multiplex

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Bed Multiplex

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bed Multiplex Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te de dekbed om te reinigen, blijkt de dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm en 240×220 en ook het kosten vangt aan bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het temp pad tool kunnen de warmte vanuit het bed wezen beheerd. Het toestel dient naast de bedden om te worden opgesteld en mag door middel van een afstandbediening zijn versteld. Hiervan bevinden de energiecellen niet standaardgewijs ingesloten. Het kosten van de temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier uiteenlopende matrassen. Wij zoomen in de een tweetal favoriete bedden: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden hebben één diktegraad vanaf 25 cm. De O2 bezit één middelmatig tot vast aard, wat uitstekend past voor zij en achterkant slapers.

Het hybride is precies iets steviger. Het grote afwijking tussendoor het twee materassen blijkt het bij de gemengde één pocketveer laag schijnt toegepast.
De kleinste afmeting van de Het Emma merk O2 bed kost 439 euro en het grootst maat 1069 euro. de Emma Hybrid bed vangen aan de prijzen van 899 tot en met €2.039. Zoals je kan zien, gaan het tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Multiplex

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie ongemak ervaart door drukzones (doorgaans als een stuk van je lijf wordt overbelast of gekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een slechte uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem komt aker voor bij personen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Net als elk materialen hebben ook vulling en interne veren hun afzonderlijk krachtige kanten. Vulling functioneert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef krijgt dat je handen slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je veel transpireert of in een zeer nat milieu verblijft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het balans houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de boven laag is aangepast voor te een beetje warmer gevoel van wolken en daarom als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn eigen matras een krachtige geur mag ervaren?

Ja, wanneer uw verse Emma-matras een stank ervaart, ligt dat erg normaal. Het lucht ligt onschadelijk en wanneer u het slaapoppervlak twee en zeventig uren laat ventileren, verdampt die lucht. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en ook erkend om baby’s op het laten slapen. Derhalve maak u geen bezorgdheden aangaande het stank uit jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Bed Multiplex

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️