Bed Met Opbergruimte 90×200 ➡️ 11 VERBIJSTERENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Met Opbergruimte 90×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten te koop. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Bed Met Opbergruimte 90x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed Met Opbergruimte 90×200: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Bed Met Opbergruimte 90×200

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Bed Met Opbergruimte 90x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Bed Met Opbergruimte 90×200 Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te het deken om te wassen, blijkt het deken te zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240 bij 220 en de kosten vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument kan het warmtegraad vanaf het bedden zijn geregeld. Het apparaat hoort naast de de slaapplek om te wezen opgesteld plus mag met één afstandbediening wezen bijgesteld. Hiervan zijn het energiecellen geen standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs vanaf het tempereerpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal uiteenlopende matrassen. We concentreren in op de een tweetal meest populaire matrassen: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen hebben één dikte vanaf 25. De O2 kent een gemiddeld tot vast eigenschap, wat prima geschikt is voor zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt precies iets steviger. De grote verschil tussenin de twee bedden is het feit dat aan het gemengde een pocketveringssysteem laagje blijkt toegepast.
De minste formaat vanaf de Emma O2 bed bedraagt 439 euro en tevens de grootst formaat 1069 euro. de Emma Hybrid materas beginnen de prijzen vanaf €899 tot en met 2039 euro. Zoals jij mag bekijken, bewegen het tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- waarborg en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Met Opbergruimte 90×200

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Personen die pijn heeft door drukpunten (gewoonlijk als een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgesloten als het teveel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een slechte positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue treedt vaker voor bij personen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Net zoals elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder afzonderlijk krachtige kanten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden zodoende wat extra support. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je overvloedig transpireert of in een zeer nat milieu verblijft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast om te een wat warmer wolkachtig gevoel en dus als zachter (desalniettemin nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar datgene mijn slaapoppervlak een krachtige lucht kun ervaren?

Ja, als uw verse Emma-bed een stank heeft, is datgene zeer gebruikelijk. De stank is onbedreigend en wanneer jij hetzij matras twee en zeventig uren toelaat ventileren, vervaagt dat geur. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en tevens erkend om baby op het te slapen. Derhalve maakt je niet bezorgdheden betreffende de lucht afkomstig van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed Met Opbergruimte 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️