Bed Met Matras 180×200 🔴 8 VERBIJSTERENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Met Matras 180×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jouw de beste slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen op de website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Bed Met Matras 180x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed Met Matras 180×200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Bed Met Matras 180×200

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Bed Met Matras 180x200

Naast de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Bed Met Matras 180×200 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de dekentje om te wassen, blijkt de dekentje te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er bestaan twee maten verkrijgbaar van 150×200 centimeter tevens 240×220 en ook de kostprijs begint op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kunnen het warmtegraad vanaf de bed worden geregeld. De toestel moet vlakbij de bed om te zijn geplaatst en kan door middel van een afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Daarvan zijn het accu’s geen standaard bijgevoegd. Het kostprijs vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse matrassen. Wij zoomen in op de 2 meest populaire materassen: Het Emma O2 en het Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit ’n medium tot stevig eigenschap, hetgeen goed geschikt is voor zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybride is juist een beetje steviger. Het grote onderscheid tussendoor de twee materassen is het feit dat bij de hybrid één pocketveer niveau is toegepast.
Het kleinere afmeting van het Emma O2 matras bedraagt 439 en de grote maat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas starten het prijzen vanuit 899 tot en met 2039 euro. Net als je mag bekijken, gaan het prijzen krachtig uiteenlopend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Met Matras 180×200

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit design.

Door de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, support en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (meestal indien een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat extra steun biedt. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij individuen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Net als alle grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun eigen sterk punten. Foam werkt drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef krijgt dat je hand slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren hierdoor wat meer steun. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer nat klimaat verblijft, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de top laag is aangepast om te een beetje knusser gevoel van wolken en dientengevolge als softer (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist datgene mijn eigen bed een intense geur mag bezitten?

Ja, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, ligt het feit dat erg gewoon. Die lucht staat ongevaarlijk en wanneer u hetzij slaapoppervlak 72 uur toelaat luchten, verdampt die lucht. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens erkend om baby’s op de laten slapen. Dus maak je je niet bezorgdheden over de geur afkomstig van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed Met Matras 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️